Interieurtrends 2017

De interieurtrends
Najaar 2017

Rauwe tinten, stoere texturen en warme materialen: dat zijn de interieurtrends van 2017 in een notendop. Meer dan ooit primeert het belang van beleving en ook personaliseren zit in de lift. Ontdek hier de trends voor 2017.

Tijd voor kleur

We grijpen terug naar natuurlijke kleuren zoals donkergroen, grijsblauw, donkerblauw en gecoat zwart. Ook warme aardetinten zoals dieprood, terracotta en donkerroos zijn terug te vinden in het interieur van vandaag. Deze kleuren kunnen subtiel verwerkt worden in een verrassend patroon of net heel aanwezig zijn door een volledige muur in één bepaalde tint te schilderen of te behangen.

Materialenmix

Om het natuurlijke gevoel te versterken, halen we veel groen in huis: van vijgenbomen tot pannenkoekenplantjes. Deze urban jungle zorgt voor een frisse toets én zuivert bovendien de lucht. Ook natuurlijke materialen zoals kurk en onbewerkt hout brengen ons dichter bij de natuur en krijgen hierdoor opnieuw een prominente plek in ons interieur.

Creëer een thuis

Tot slot is personaliseren hét codewoord van 2017. Elk huis wordt immers pas een thuis wanneer er ook een gezellige sfeer hangt. En die creëer je uiteraard zelf. Niet door de trends klakkeloos te kopiëren, maar door bewust op zoek te gaan naar interieuritems die voor jou een meerwaarde hebben.

 

Benieuwd naar onze nieuwbouwappartementen? Ontdek ons aanbod hier

Nieuwbouw appartementen in de kijker

Alle Nieuwbouw appartementen

Gent Hoprom Residentie Da Vinci

Residentie
Da Vinci I

Gent

Laatste appartement te koop
Ruim nieuwbouwappartement in het centrum van Gent, met fietsenberging en prachtig uitzicht op de Coupure. Mogelijkheid tot aankoop van een garage.
Knokke Hoprom Residentie Magritte

Residentie
Magritte

Knokke

87,5% verkocht
Nieuwbouwappartementen vlakbij het Rubensplein in Knokke. Appartementen met garage en fietsberging vlak bij het charmante Rubensplein en de zeedijk.