Homepage - image appartement-aan-zee-homepage-hero on https://hoprom.be

Op zoek naar een nieuwe thuis of een tweede verblijf aan zee of in de stad? Samen met projectontwikkelaar Hoprom maakt u er een persoonlijk bouwtraject van.

Waar zoekt u een nieuwbouw appartement?

alle locaties

Projecten in de kijker

Alle nieuwbouwappartementen

Homepage - image appartement-te-koop-koksijde-residentie-winoc-project on https://hoprom.be

Residentie
Winoc

Koksijde

Bezoek onze modelappartementen
Prachtig afgewerkte en rustig gelegen appartementen op de zeedijk
Homepage - image nieuwbouwappartement-gent-residentie-davinciI-project-1 on https://hoprom.be

Residentie
Da Vinci I

Gent

Laatste appartement te koop
Ruim nieuwbouwappartement in het centrum van Gent, met fietsenberging en prachtig uitzicht op de Coupure. Mogelijkheid tot aankoop van een garage.
Homepage - image nieuwbouwappartement-knokke-residentie-magritte-gevel-1 on https://hoprom.be

Residentie
Magritte

Knokke

50% verkocht
Nieuwbouwappartementen in het centrum van Knokke. Appartementen met garage en fietsberging vlak bij het charmante Rubensplein en de zeedijk.

“Elke Hoprom-medewerker weet dat een nauwe wisselwerking met u boven alles gaat. U kunt tijdens elke bouwfase bij ons terecht. Dankzij deze persoonlijke aanpak geniet u van een zorgeloos bouwtraject. En zeg nu zelf: net dát maakt ons groot.”

Persoonlijk bouwtraject

“Het modelappartement sprak ons meteen aan en het contact met het Hoprom-team gaf ons meteen een goed gevoel. Alles verliep bijzonder vlot, want zes maanden later logeerden we voor het eerst in ons nieuwe appartement.”

Zorgeloos bouwen

“Hoprom kiest voor tijdloze architectuur, duurzame bouwmaterialen en locaties met toekomstpotentieel. Zo komen we tot luxueuze nieuwbouwappartementen aan de Kust of in de stad die voor woonplezier zorgen over de generaties heen.”

Drie generaties woonplezier
Persoonlijk bouwtraject
Zorgeloos bouwen
Drie generaties woonplezier

Uw bouwtraject start met een goed gesprek

Homepage - image nieuwbouwappartement-.aan-zee-hoprom-geeft-uw-woonwensen-vormjpg on https://hoprom.be

Hoprom geeft uw woonwensen vorm

Hoprom ontwikkelt exclusieve nieuwbouwappartementen op toplocaties en doet dat in nauw overleg met u. Begeleiding, opvolging en maatwerk zijn voor ons essentieel. Dat is niet vanzelfsprekend, maar wel een bewuste keuze. Zo realiseren we niet alleen klassevolle nieuwbouwappartementen aan zee of in het binnenland, maar ook een nieuwe thuis voor wie met veel zin voor duurzaamheid en oog voor esthetiek wil genieten van zijn appartement, interieur en omgeving.