Nieuwbouw-appartementen

Heeft u nood aan een plek om te onthaasten? Een nieuwbouw-appartement aan zee lost die wens perfect in. Maar ook in de stad ontwikkelt Hoprom appartementen waar u zich in alle rust kunt terugtrekken. Denk aan een luxueus penthouse in het centrum van Gent.

Hoprom ontwikkelt residentiële woonprojecten op toplocaties. Samen met ons bouwteam creëren wij blijvend woonplezier in uw nieuwe woonst of tweede verblijf, over de generaties heen.

Knokke Hoprom Residentie Magritte

Residentie
Magritte

Knokke

70% verkocht
Nieuwbouwappartementen in het centrum van Knokke. Appartementen met garage en fietsberging vlak bij het charmante Rubensplein en de zeedijk.
Knokke Residentie Rodin Hoprom

Residentie
Rodin

Knokke

LAATSTE APPARTEMENT
6 nieuwbouwappartementen bij het strand en de Lippenslaan. Appartementen met zuidgerichte gevel.
Knokke Hoprom Residentie Corneille

Residentie
Corneille

Knokke

LAATSTE APPARTEMENT
6 ruime nieuwbouwappartementen vlak bij het strand en de Lippenslaan.
Nieuwpoort Hoprom Residentie Trouville

Residentie
Trouville

Nieuwpoort

Bezoek onze modelappartementen
Charmante, ruime en mooi afgewerkte nieuwbouwappartementen. De appartementen liggen om de hoek van de gezellige Albert I-laan en op een boogscheut van de zeedijk en de havengeul.
Nieuwpoort Hoprom Residentie Stuart

Residentie
Stuart

Nieuwpoort

Laatste appartement
Hedendaagse nieuwbouwappartementen in de gezellige Albert I-laan en op een boogscheut van het strand.
Koksijde Hoprom residentie Winoc

Residentie
Winoc

Koksijde

Bezoek onze modelappartementen
Prachtig afgewerkte en rustig gelegen appartementen op de zeedijk
Résidence 
Zilverzand - image nieuwbouwappartement-aan-zee-risicovrij-bouwen on https://hoprom.be

Risicovrij bouwen

Hoprom streeft naar langetermijnrelaties met alle betrokkenen. Om dat te bereiken, is stabiliteit van essentieel belang. Hoprom is een financieel onafhankelijke partner en de Wet Breyne beschermt u bovendien als koper van vastgoed. U kunt rekenen op een volledig correcte informatie-verstrekking en op een voltooiingsgarantie van 100%. Met Hoprom bouwt u dus gegarandeerd risicovrij.

“Elke Hoprom-medewerker weet dat een nauwe wisselwerking met u boven alles gaat. U kunt tijdens elke bouwfase bij ons terecht. Dankzij deze persoonlijke aanpak geniet u van een zorgeloos bouwtraject. En zeg nu zelf: net dát maakt ons groot.”

Persoonlijk bouwtraject

“Het modelappartement sprak ons meteen aan en het contact met het Hoprom-team gaf ons meteen een goed gevoel. Alles verliep bijzonder vlot, want zes maanden later logeerden we voor het eerst in ons nieuwe appartement.”

Zorgeloos bouwen

“Hoprom kiest voor tijdloze architectuur, duurzame bouwmaterialen en locaties met toekomstpotentieel. Zo komen we tot luxueuze nieuwbouwappartementen aan de Kust of in de stad die voor woonplezier zorgen over de generaties heen.”

Drie generaties woonplezier
Persoonlijk bouwtraject
Zorgeloos bouwen
Drie generaties woonplezier

Uw bouwtraject start met een goed gesprek