Nieuwbouw-appartementen

Heeft u nood aan een plek om te onthaasten? Een nieuwbouw-appartement aan zee lost die wens perfect in. Maar ook in de stad ontwikkelt Hoprom appartementen waar u zich in alle rust kunt terugtrekken. Denk aan een luxueus penthouse in het centrum van Gent.

Hoprom ontwikkelt residentiële woonprojecten op toplocaties. Samen met ons bouwteam creëren wij blijvend woonplezier in uw nieuwe woonst of tweede verblijf, over de generaties heen.

Nieuwpoort Hoprom Residentie Trouville

Residentie
Trouville

Nieuwpoort

LAATSTE APPARTEMENT
Charmante, ruime en mooi afgewerkte nieuwbouwappartementen. De appartementen liggen om de hoek van de gezellige Albert I-laan en op een boogscheut van de zeedijk en de havengeul.
Koksijde Hoprom residentie Winoc

Residentie
Winoc

Koksijde

LAATSTE TWEE APPARTEMENTEN
Prachtig afgewerkte en rustig gelegen appartementen op de zeedijk
Hoprom Blog

Risicovrij bouwen

Hoprom streeft naar langetermijnrelaties met alle betrokkenen. Om dat te bereiken, is stabiliteit van essentieel belang. Hoprom is een financieel onafhankelijke partner en de Wet Breyne beschermt u bovendien als koper van vastgoed. U kunt rekenen op een volledig correcte informatie-verstrekking en op een voltooiingsgarantie van 100%. Met Hoprom bouwt u dus gegarandeerd risicovrij.

“Elke Hoprom-medewerker weet dat een nauwe wisselwerking met u boven alles gaat. U kunt tijdens elke bouwfase bij ons terecht. Dankzij deze persoonlijke aanpak geniet u van een zorgeloos bouwtraject. En zeg nu zelf: net dát maakt ons groot.”

Persoonlijk bouwtraject

“Het modelappartement sprak ons meteen aan en het contact met het Hoprom-team gaf ons meteen een goed gevoel. Alles verliep bijzonder vlot, want zes maanden later logeerden we voor het eerst in ons nieuwe appartement.”

Zorgeloos bouwen

“Hoprom kiest voor tijdloze architectuur, duurzame bouwmaterialen en locaties met toekomstpotentieel. Zo komen we tot luxueuze nieuwbouwappartementen aan de Kust of in de stad die voor woonplezier zorgen over de generaties heen.”

Drie generaties woonplezier
Persoonlijk bouwtraject
Zorgeloos bouwen
Drie generaties woonplezier

Uw bouwtraject start met een goed gesprek