over hoprom

Voor Hoprom is projectontwikkeling veel meer dan bouwen. Het is een nauwe wisselwerking tussen een klein, gedreven team en u met uw eigen, specifieke woonwensen. Dat leidt tot mooie realisaties. Altijd.

Jan Hooijmaaijer, CEO Hoprom

Over Hoprom - image nieuwbouwappartement-.aan-zee-exclusieve-nieuwbouwappartementen on https://hoprom.be

Exclusieve nieuwbouwappartementen

Hoprom ontwikkelt residentiële bouwprojecten. We realiseren exclusieve nieuwbouwappartementen aan de Kust en in het binnenland. Deze kunnen zowel een tweede verblijf aan zee zijn als een nieuwe thuis waar verfijning en rust centraal staan. We bieden u niet alleen exclusiviteit door te kiezen voor kwalitatieve architectuur, absolute toplocaties en een hoge graad van afwerking met duurzame materialen. U mag zich ook verwachten aan een persoonlijke aanpak met een vaste contactpersoon, de mogelijkheid tot begeleiding door een interieurarchitect en een degelijke nazorg door ons team. Dat is geen vanzelfsprekende, maar wel een bewuste keuze. Zo realiseren we niet alleen klassevolle nieuwbouwprojecten, maar bouwen we ook aan een nieuwe thuis voor wie met oog voor esthetiek wil genieten van zijn huis, interieur en omgeving.

Over Hoprom - image Hoprom-team-persoonlijk-bouwtraject-1 on https://hoprom.be

Persoonlijk bouwtraject

Hoprom plaatst kwaliteit boven kwantiteit. Dat geldt ook voor ons team. In ons hoofdkantoor in Kortrijk werkt een klein team, maar dat bundelt wel alle competenties op het vlak van projectontwikkeling en bouwen. Elk teamlid weet dat een nauwe wisselwerking met u boven alles gaat. Van de creatieve ontwikkeling tot de nazorg: u kunt tijdens elke bouwfase bij ons terecht. Dankzij deze persoonlijke aanpak geniet u van een zorgeloos bouwtraject. En zeg nu zelf: net dát maakt ons groots.

Over Hoprom - image nieuwbouwappartement-.aan-zee-3-generaties-duurzaamheid on https://hoprom.be

Drie generaties duurzaamheid

Hoprom kiest voor tijdloze architectuur, duurzame bouwmaterialen en locaties met toekomstpotentieel. Het zijn de fundamenten van elk van onze nieuwbouwprojecten aan de Kust of in het binnenland. Dat combineren we met een hedendaagse vormentaal en professionele bouwprocessen volgens de meest recente regelgeving. In samenwerking met onze akoestiekspecialisten werken wij bijvoorbeeld ook aan de stilte in al onze bouwprojecten. Zo komen we tot luxueuze nieuwbouwappartementen aan de Kust of in de stad die voor woonplezier zorgen over de generaties heen.

Over Hoprom - image appartement-aan-zee-zorgeloos-bouwtraject on https://hoprom.be

Zorgeloos bouwtraject

“Mijn vrouw en ik waren al langer op zoek naar een tweede verblijf. We namen een makelaar onder de arm en kwamen na enkele vruchteloze bezoeken in een appartement van Hoprom terecht. Terwijl de vorige appartementen niet voldeden op het vlak van afwerking, sprak het modelappartement ons meteen aan. Ook het contact met de mensen van Hoprom gaf ons een goed gevoel. Een goed halfjaar later logeerden we voor het eerst in ons nieuwe appartement. Voor de inrichting hebben we veel overgenomen uit het modelappartement, maar er was ook ruimte voor onze persoonlijke inbreng. Met glazen deuren en een inloopdouche in plaats van een bad voldoet het appartement nu perfect aan onze wensen. En wanneer we nu op woensdagavond Knokke binnenrijden, overvalt het vakantiegevoel ons meteen. Uitslapen, joggen aan de waterlijn, lekker eten, een beetje fietsen en ik ben het stressy leven meteen vergeten.” (Ralf Van Dijck)

Lees meer

Interieur

Over Hoprom - image appartement-aan-zee-interieur-hoe-listing-image-1 on https://hoprom.be

Hoe woont u graag?

Werkt u een strak en modern interieur graag af met warme, luxueuze materialen? Of mixt u in uw nieuwbouwappartement liever klassieke met landelijke elementen? Bespreek uw woonwensen met ons team of breng ons in contact met uw eigen interieurarchitect voor het beste resultaat op maat.

BEKIJK DEZE STIJL

Over Hoprom - image appartement-aan-zee-interieur-modern-listing-image2 on https://hoprom.be

Modern interieur

Stel u voor: een modern nieuwbouwappartement met zicht op zee. Een appartement waarvan de inrichting en indeling aansluiten bij uw levensstijl en waarbij de meubels en materialen uw esthetische voorkeuren perfect vertalen. In gesprek met uw vaste contactpersoon bij Hoprom legt u samen de puzzel.

BEKIJK DEZE STIJL

Over Hoprom - image appartement-aan-zee-interieur-klassiek-listing-image-1 on https://hoprom.be

Cosy interieur

Met een cosy interieur heeft u alles in huis om uw royale woondromen vorm te geven. Bespreek met onze interieurarchitect hoe u ze kunt afstemmen op uw appartement.

BEKIJK DEZE STIJL

Onze Beloftes

“Elke Hoprom-medewerker weet dat een nauwe wisselwerking met u boven alles gaat. U kunt tijdens elke bouwfase bij ons terecht. Dankzij deze persoonlijke aanpak geniet u van een zorgeloos bouwtraject. En zeg nu zelf: net dát maakt ons groot.”

Persoonlijk bouwtraject

“Het modelappartement sprak ons meteen aan en het contact met het Hoprom-team gaf ons meteen een goed gevoel. Alles verliep bijzonder vlot, want zes maanden later logeerden we voor het eerst in ons nieuwe appartement.”

Zorgeloos bouwen

“Hoprom kiest voor tijdloze architectuur, duurzame bouwmaterialen en locaties met toekomstpotentieel. Zo komen we tot luxueuze nieuwbouwappartementen aan de Kust of in de stad die voor woonplezier zorgen over de generaties heen.”

Drie generaties woonplezier
Persoonlijk bouwtraject
Zorgeloos bouwen
Drie generaties woonplezier

Uw bouwtraject start met een goed gesprek