“Vakantie, 24 uur lang”

Vakantie, 24 uur lang

Familie Van Dijck geniet van Knokke

Een tweede verblijf vinden, is geen sinecure. De keuze van de juiste partner, daar begint alles mee. Familie Van Dijck ging in zee met Hoprom en dat bleek een goede zet. “Alles verliep bijzonder vlot, want zes maanden later logeerden we voor het eerst in ons nieuwe appartement”, aldus Ralf Van Dijck. Hij geniet vandaag samen met zijn gezin van zijn tweede verblijf aan zee.

Een tweede thuis dicht bij huis

“Mijn vrouw en ik waren al langer op zoek naar een tweede verblijf”, vertelt Ralf Van Dijck. “Bij voorkeur in eigen land, aangezien we zelfstandig zijn en maar één sluitingsdag per week hebben. Uiteindelijk kozen we voor Knokke, een badstad waar we als kind allebei veel kwamen en vanuit Antwerpen gemakkelijk en snel geraken. Er is altijd wel iets te doen in Knokke en ons volledige gezin voelt zich hier thuis.”

Goed gevoel

“We namen een makelaar onder de arm en kwamen na enkele vruchteloze bezoeken terecht in een appartement van Hoprom”, gaat Ralf verder. “Terwijl de vorige appartementen niet voldeden op het vlak van afwerking, sprak dit modelappartement ons meteen aan. Ook het contact met de mensen van Hoprom gaf ons een goed gevoel.”

“Terwijl de vorige appartementen niet voldeden op het vlak van afwerking,
sprak dit modelapparement ons meteen aan.”
Bewoner Ralf Van Dijck

Appartement op maat

“Toen we besloten om het appartement te kopen, nu drieënhalf jaar geleden, was het reeds voor 90% klaar”, vertelt Ralf. “Alleen de badkamers en de keuken moesten nog afgewerkt worden. Daar hebben we vrijwel niets van gemerkt. Alles verliep bijzonder vlot, want zes maanden later logeerden we voor het eerst in ons nieuwe appartement. Voor de inrichting hebben we veel overgenomen uit het modelappartement, maar er was ook ruimte voor onze persoonlijke inbreng. Met glazen deuren en een inloopdouche in plaats van een bad voldoet het appartement nu perfect aan onze wensen.”

Stressy leven meteen vergeten

“Wanneer we op woensdagavond Knokke binnenrijden, overvalt het vakantiegevoel ons meteen”, glundert Ralf. “Hoewel we buiten de vakanties meestal niet langer dan 24 uur kunnen blijven, genieten we toch volop van ons tweede thuis. Uitslapen, joggen aan de waterlijn, lekker eten, een beetje fietsen en ik ben het stressy leven meteen vergeten.”

Ontdek onze projecten hier

Nieuwbouw appartementen in de kijker

Alle Nieuwbouw appartementen