Interieurarchitect: Probleemloos naar een persoonlijk interieur

Probleemloos naar een persoonlijk interieur

Wilt u van uw nieuwbouwappartement een thuis maken, aangepast aan uw persoonlijke levensstijl en behoeftes? Doe dan een beroep op een interieurarchitect. Bij Hoprom begeleidt Kathleen Favere u met veel plezier.

“Anders dan een architect bekijkt een interieurarchitect een ontwerp steeds van binnenuit”, vertelt Kathleen Favere. “Bovendien kan een andere invalshoek voor een verfrissende blik zorgen. Wanneer de interieurarchitect vanaf de eerste fase bij de aankoop van een nieuwbouwappartement betrokken is, kunnen de wensen van de klant op voorhand vertaald worden in een logische indeling. Denk aan een douche in plaats van een bad, of twee slaapkamers en een dressing in plaats van drie slaapkamers. Het resultaat is esthetisch en sluit niet alleen aan op uw manier van leven, maar ook op uw woonstijl, of die nu klassiek, modern of hedendaags is.”

Exclusieve wensen

“De inrichting van een appartement wordt standaard vaak op dezelfde manier aangepakt, maar dat is geen must”, weet Kathleen Favere: “Er is heel veel mogelijk bij een nieuwbouwappartement, zowel wat de indeling als de afwerking betreft. In functie van de ruimtes gaan we op zoek naar de juiste materialen en objecten. En daar kunnen we ver in gaan. Persoonlijk hou ik van exclusieve, duurzame materialen die hand in hand gaan met de hoge graad van afwerking van Hoprom. Ondanks een scherpe focus op het grotere geheel, verliezen we de details dus niet uit het oog. We kijken verder dan het vanzelfsprekende en komen zo probleemloos tot een origineel resultaat, helemaal op maat van de bewoners.”

Streamer

“Wanneer een interieurarchitect vanaf de eerste fase bij de aankoop van een nieuwbouwappartement betrokken is, is heel veel mogelijk. Denk aan een douche in plaats van een bad of twee slaapkamers en een dressing in plaats van drie.”

Benieuwd naar de projecten van Hoprom? Ontdek hier onze persoonlijk ingerichte nieuwbouwappartementen.

Nieuwbouw appartementen in de kijker

Alle Nieuwbouw appartementen