Residentie <br/> Da Vinci I - Stadswoning - image Hoprom-risicovrij-bouwen on https://hoprom.be

Risicovrij bouwen

Hoprom streeft naar langetermijnrelaties met alle betrokkenen. Om dat te bereiken, is stabiliteit van essentieel belang. Hoprom is een financieel onafhankelijke partner en de Wet Breyne beschermt u bovendien als koper van vastgoed. U kunt rekenen op een volledig correcte informatie-verstrekking en op een voltooiingsgarantie van 100%. Met Hoprom bouwt u dus gegarandeerd risicovrij.

“Elke Hoprom-medewerker weet dat een nauwe wisselwerking met u boven alles gaat. U kunt tijdens elke bouwfase bij ons terecht. Dankzij deze persoonlijke aanpak geniet u van een zorgeloos bouwtraject. En zeg nu zelf: net dát maakt ons groot.”

Persoonlijk bouwtraject

“Het modelappartement sprak ons meteen aan en het contact met het Hoprom-team gaf ons meteen een goed gevoel. Alles verliep bijzonder vlot, want zes maanden later logeerden we voor het eerst in ons nieuwe appartement.”

Zorgeloos bouwen

“Hoprom kiest voor tijdloze architectuur, duurzame bouwmaterialen en locaties met toekomstpotentieel. Zo komen we tot luxueuze nieuwbouwappartementen aan de Kust of in de stad die voor woonplezier zorgen over de generaties heen.”

Drie generaties woonplezier
Persoonlijk bouwtraject
Zorgeloos bouwen
Drie generaties woonplezier

Uw bouwtraject start met een goed gesprek