De leukste hotspots aan de Belgische Westkust

De Belgische Westkust heeft meer te bieden dan je op het eerste gezicht zou denken. Verdwalen tussen de mooiste interieurobjecten, jachten of latte macchiato’s? Hier zijn enkele hotspots die je zeker moet bezoeken.


1/ Conceptstore Kabine

Blieckstraat 11, 8670 Koksijde

Kabine brengt de bruisende stad naar een rustige plek aan zee. Lady of the house Eliza selecteert zorgvuldig de leukste objecten voor haar huiselijke conceptstore. Bij Kabine vind je een fijne mix van unieke interieurobjecten en kinderspullen, voor jezelf of om cadeau te doen.

 

2/ Kantine Koksijde

Blieckstraat 11, 8670 Koksijde

Naast conceptstore Kabine vind je Kantine. Aline ontvangt je er voor een koffietje of een smakelijke brunch. Of je nu iets te vieren hebt, of gewoon met vrienden gezellig wilt afspreken: bij Kantine is het altijd feest.

 

3/ Verdwalen tussen de masten

Jachthaven Nieuwpoort

Met een capaciteit van meer dan tweeduizend boten is de jachthaven van Nieuwpoort de grootste jachthaven van Noord-Europa. Het ononderbroken verkeer in de haven is een schouwspel op zich, wat het uitwaaien net iets leuker maakt, zowel voor groot als klein.

 

4/ nr12

Lombardsijdestraat 12, 8620 Nieuwpoort

De perfecte outfit? Die vind je bij nr12, waar Joëlle en Sean je in een gezellige boetiek met veel plezier helpen. Fijne merken als ba&sh, Hoss Intropia, M.i.h Jeans, Frankly by Annelies Braeckman en Komono wisselen elkaar af.

 

5/ Shoppen met zicht op zee

Leopold II Laan, 8670 Oostduinkerke

In de Leopold II Laan in Oostduinkerke vind je voor elk wat wils. Hier liggen heel wat leuke winkels bij elkaar en shop je met zicht op zee. Er zijn ook gezellige plekjes om even te pauzeren. Eerlijk, wat wil je nog meer?

Nieuwbouw appartementen in de kijker

Alle Nieuwbouw appartementen