Onze persoonlijke aanpak maakt het verschil - image Hoprom-team-blog on https://hoprom.be

Onze persoonlijke aanpak maakt het verschil

U wil een appartement aan zee kopen. Dan zorgen wij er persoonlijk voor dat u in alle rust naar uw droomappartement kan uitkijken. Kopen in vertrouwen is de sleutel van ons succes. Daarom staan we als projectontwikkelaar dicht bij de klant, van begin tot altijd.

De eerste afspraak voelt meteen goed

Een appartement kopen op plan? Dan bent u als koper maar beter zeker dat de partij waarmee u in zee gaat betrouwbaar is, een goede reputatie heeft en over de nodige financiële middelen beschikt om het project correct op te leveren. Er zijn heel wat garanties die u eerst ingevuld wil zien, alvorens u uw handtekening onder het koopcontract zet. Volkomen terecht natuurlijk.

Om te laten zien wie we zijn en wat we voor u kunnen doen, spreken we graag met u af. Bij u of bij ons in Kortrijk. Zo voelt u meteen waar Hoprom voor staat: in alle rust en in een open sfeer uw woondromen bespreken en samen kijken hoe we aan uw wensen en verwachtingen kunnen tegemoetkomen. Op die manier kan u, als u over alle informatie beschikt en overtuigd bent van onze aanpak, de juiste beslissing nemen en een appartement kopen waarvan u zeker bent dat u er zich thuis zal voelen.

Onze kopersbegeleiding ontzorgt u van A tot Z

Het persoonlijk contact met onze kopers loopt als een rode draad doorheen het bouwtraject. In elke fase kan u bij ons terecht. Onze deur staat altijd open. Heeft u een vraag? Wilt u extra advies – over de afwerking van uw appartement bijvoorbeeld? Uw vaste contactpersoon helpt u accuraat en snel verder. We houden u bovendien zelf regelmatig op de hoogte van de vorderingen van de werken en hechten veel belang aan een open en eerlijke communicatie.

Interieuradvies op maat is inbegrepen

Voor de afwerking van uw appartement staan onze interieurarchitecten voor u klaar. Zij zorgen er samen met u of uw binnenhuisarchitect voor dat uw appartement er straks precies uitziet zoals u dat wil. Het zijn dan ook ervaren professionals die naar u luisteren en u gepast adviseren over de ideale indeling van de ruimtes en de keuze van de materialen. In uw stijl. Op uw maat. Ze maken er kortom een woning van die naadloos aansluit op uw dromen.

Project klaar? Wij blijven beschikbaar!

Het stopt niet als we u de sleutels van uw nieuwe appartement hebben overhandigd. Ook na de oplevering blijven we beschikbaar en spreken we graag met u af. Een goede opvolging is de kers op de taart van onze persoonlijke aanpak.

Meer weten over hoe Hoprom uw bouwwensen mee vorm kan geven? Ontdek onze luxe appartementen aan de kust en maak een afspraak. Wij helpen u graag persoonlijk verder.

Nieuwbouw appartementen in de kijker

Alle Nieuwbouw appartementen